Rreth nesh

Img

Zyra ligjore e Prastalaw, funksionon që nga viti 2004 në përputhje me legjislacionin shqiptar. Puna jonë parashtron parimet e besnikërisë ndaj klientëve tanë, punën e vështirë dhe profesionalizmin e jashtëzakonshëm të njerëzve që punojnë për zyrën.

Përvoja dhe eksperienca e jashtëzakonshme akademike dhe profesionale, njohja e disa gjuhëve të huaja dhe përvoja ndërkombëtare e popullit tonë, i kushton vëmendje degëve të tjera ligjore që veprojnë në Shqipëri. Avokatët tanë kanë prejardhje të shquara, jo vetëm në sallën e gjyqit, por edhe në akademinë dhe në rolet kyçe të lidershipit. Përfaqësimi ligjor i cilësisë është thelbësor për një biznes të suksesshëm. Qëllimi ynë është që të ofrojmë përfaqësimin më të mirë ligjor në dispozicion në një kosto të arsyeshme dhe të drejtë për klientët tanë. Përfaqësimi i mirë ligjor vjen nga avokatë të mirë.

Fitimi është qëllimi ynë kryesor dhe i vetëm. Firma është themeluar mbi konceptin e krijimit të një firme ligjore të orientuar drejt rezultateve që do të pranonte një numër rastesh në proporcionalitet me burimet tona dhe do të arrinte rezultate më të mëdha për klientët tanë.

Zyra e drejtësisë në Prastalaw është gjithçka që ju nevojitet për të zgjidhur çështjet ligjore, për të bërë biznesin tuaj më konkurrues, për të lehtësuar biznesin tuaj dhe transaksionet personale dhe për të mbrojtur më mirë të drejtat dhe interesat tuaja.

Prandaj, nëse keni nevojë për ekspertizën e firmës tonë ose keni një pyetje në lidhje me të, kaloni pak kohë duke kërkuar rreth kësaj faqeje, më pas telefononi ose na e-mail. Ne jemi të gatshëm dhe profesionalisht të aftë t'i japim problemet tuaja ligjore vëmendjen që meritojnë, dhe nëse firma jonë nuk mund t'ju ndihmojë, ne do të rekomandojmë një firmë ligjore që mundet. Ky është premtimi ynë.